...CO SI UVAŘÍŠ, TO SI I SNÍŠ

Vepřové na červeno

27. ledna 2013 v 13:50 | Ajag |  Elektrický tlakový hrnec
Suroviny:

750 g vepřového plecka
1 střední cibule


5 stroužků česneku
1 PL sádla
drcené chilli papričky
červená paprika sladká
sůl, pepř
1 kostka masového vývaru
0,5 skleničky ostrého kečupu
1 dl červeného vína


Postup:

Do hrnce dáme sádlo a necháme rozehřát, cibuli si nakrájíme nadrobno a spolu s kořením přidáme k sádlu a krátce osmahneme. Přidáme maso nakrájené na kostky. Česnek nasekáme na drobné kousíčky a přidáme k masu. Kečup smícháme s červeným vínem a nalijeme do hrnce, nadrobíme kostku vývaru a vše dobře promícháme. Tekutiny máme dost a proto nepřidáváme žádnou vodu. Hrmec zavřeme a zapneme na program CHICKEN, DUCK, MEAT. Po ukončení programu necháme dojít a zahustíme 2 ČL Solamylu, rozpuštěného v trošce vody (dělám ve velké "půlce"). Jako příloha bude asi nejlepší rýže


 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Nejpopulárnější blogy receptů