...CO SI UVAŘÍŠ, TO SI I SNÍŠ

Vepřové po Tatarsku

25. září 2011 v 13:21 | Ajag |  Elektrický tlakový hrnec
Suroviny:
asi 1kg vepřového plecka
3 lžíce oleje


3 lžíce ostrého kečupu
1 lžička sladké ml. papriky
sůl, pepř
drcené nebo mleté chilli
3 sladkokyselé okurky
1 kostka masový vývar
1 lžíce hladké mouky
troška (50ml) okurkové vody
půl odměrky vody

Postup:
Maso nakrájíme na nudličky. Do hrnce nalijeme olej, přidáme veškeré koření a zapneme na RICE bez pokličky. Jak se olej zahřeje, přidáme maso a umělohmotnou obrácečkou pořádně obalíme v koření a trochu osmažíme. Vypneme program. Přidáme kečup, na kousky nakrájené okurky, rozdrobenou kostku vývaru a přidáme trošinku vody z okurek a půl odměrky vody. Vše dobře promícháme, zavřeme a dáme dusit na program CHICKEN, DUCK, MEAT. Po signálu necháme vyjít páru, otevřeme a přilijeme 50ml vody s rozmíchanou 1 lžíci mouky. Už bez poklice - zapneme RICE a mícháme do zhoustnutí.
Nellépe podáváme s rýži.




 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Vezměte na vědomí, že diskuse je moderována. Než se nový komentář začne zobrazovat, musí jej nejdříve schválit autor blogu.

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Nejpopulárnější blogy receptů