...CO SI UVAŘÍŠ, TO SI I SNÍŠ

Jitrnice nebo jelito z elektrického papiňáku?

6. března 2011 v 12:52 | Ajag |  Elektrický tlakový hrnec
Proč ne? Spíš to byla zvědavost, ale dopadlo to výborně.

V originál receptáři jsou Debrecínské párky, ale to mi moc nechutnalo, zdálo se mi to zbytečně moc mastné. Ale zabijačkový produkt dopadl na výbornou.
Jelítko nebo jitrničku dáme do nádoby hrnce kde jsme dali 1 PL oleje. Dobře oválíme z obou stran a propícháme vidličkou. Nalijeme 1/4 odměrky vody a je to. Zapneme na program RICE COOKING a necháme ať hrnec maká.
Po vyjítí páry servirujeme výborně prohřáté a chutné jelítko nebo jitrničku. Jenom nedoporučuji labužníkům, kteří dávají přednost křupavě upečenému střívku. Tam by bylo zklamání na místě. Dobrou chuť.

Poznámka:
Ilustrační foto, celého čuníka do papiňáku nestrkat


 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Nejpopulárnější blogy receptů