...CO SI UVAŘÍŠ, TO SI I SNÍŠ

Dejvická Šumava

13. prosince 2009 v 18:12 | Ajag |  Domácí pekárna
Suroviny:
310 ml vlažné vody
1,5 lžíce mletého kmínu


1 lžička cukru krupice
2 lžičky soli
1,5 lžíce octa
1,5 lžíce oleje
300g celozrnné pšeničné mouky
50g celozrnné žitné mouky
100g chlebové žitné mouky
70g špaldové celozrnné mouky
2 lžičky sušeného nebo 1/2 čerstvého droždí

Postup:
Před pečením můžeme pekárnu na chvilku opatrně otevřít, pomašlovat vodou a posypat sezamovým semínkem.
Chléb je nižší díky velkému podílu celozrnné mouky a je hutnější. Pro milovníky celozrnného pečiva.

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Nejpopulárnější blogy receptů