...CO SI UVAŘÍŠ, TO SI I SNÍŠ

Plněná kapsa

19. července 2009 v 13:18 | Ajag |  Z masa
Suroviny:
1kg mletého masa
asi 2dl mléka

1 PL Vegety
pepř

500g drůbežích jater
asi 50g vlašských ořechů
100g Nivy
hořčice
sůl, pepř
olej

Postup:
Mleté maso dáme do mísy, přilijeme mléko, přidáme Vegetu a koření a dobře propracujeme ve vláčnou hmotu. Necháme odpočinout v lednici.
Játra pokrájíme na menší kousky, okořeníme a podusíme na oleji.
Maso rozložíme na alobal nebo folii, navlhčíme vodou a válečkem rozválíme na stejnoměrně hrubý plát. Potřeme jemně hořčicí, na jednu polovinu navršíme játra, posypeme drcenými vlašáky a rozdrobenou Nivou. Druhou polovinu plátu "přehneme" přes náplň a dobře po celé délce uzavřeme zmáčknutím. Přendáme na velký kus alobalu a dobře zabalíme, aby nevytékala šťáva během pečení. Pečeme 1 hodinu při teplotě 180st.


 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Nejpopulárnější blogy receptů