...CO SI UVAŘÍŠ, TO SI I SNÍŠ

Stroganov z krůtího masa ala Lukáš

15. dubna 2009 v 20:23 | Ajag |  Elektrický tlakový hrnec
Suroviny:
asi 3/4kg krůtího masa na guláš
sůl, pepř

1 velká cibule
3 lžíce oleje
3/4 odměrky červeného vína
2 lžíce rajčatového protlaku
100g žampionů
1 zakysaná smetana

Postup:
Do hrnce vlijeme olej a zapneme. Vsypeme na drobno nakrájenou cibuli a chvilku osmažíme. Maso nakrájíme na nudličky a také osmahneme. Okořeníme, dobře promícháme, přidáme protlak, žampiony a víno a zavřeme poklicí. Zapneme program CHICKEN DUCK MEAT. Po dojítí programu necháme vyjít páru a hrnec otevřeme. Ve smetaně rozmícháme 1 lžíci hladké mouky a nalijeme do omáčky. Dobře rozmícháme, hrnec zapneme a povaříme asi 2 minuty.

Poznámka:
Množství mouky záleží na požadované hustotě. Podáváme s rýži nebo knedlíkem
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Augustaxoff Augustaxoff | E-mail | Web | 16. února 2017 v 4:07 | Reagovat

street name for drugs  <a href=http://concerta.blogse.nl/>concerta kopen</a>  physical medicine and rehabilitation jobs

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Nejpopulárnější blogy receptů