...CO SI UVAŘÍŠ, TO SI I SNÍŠ

Rizoto

3. března 2009 v 17:20 | Ajag |  Elektrický tlakový hrnec
Pro 4 osoby
Suroviny:
2 a půl odměrky (u hrnce) rýže

4 odměrky vody
2 lžíce oleje
1 cibule
1 konzerva vepřového masa 480g
1 konzerva sterilovaného hrášku
1 lžička soli
trochu drceného pepře

Postup:
Do hrnce nalijeme olej a zapneme tlačítkem START. Cibuli nakrájíme na drobno a dáme osmažit na olej. Otevřeme konzervu a nožem přímo v konzervě maso nakrájíme na kostičky. Vyklopíme na cibuli a ještě chvilku smažíme a mícháme. Vypneme tlačítkem CANCEL. Vsypeme rýži a promícháme s horkou osmaženou cibulí a masem. Přidáme hrášek, sůl, pepř a nalijeme vodu. Zavřeme víko a zapneme program RICE COOKING a START. Po uvaření vypneme a necháme vyjít páru. Hrnec otevřeme a obsah promícháme.

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Jitka Jitka | E-mail | 22. února 2012 v 9:41 | Reagovat

Dobré recepty pro elektrický tlakový hrnec.Mám ho 14 dnů a velice mi tyto recepty pomohly.Díky.Jitka

2 Ajag Ajag | 22. února 2012 v 10:18 | Reagovat

[1]: Děkuji Jituš, budu ráda, když napíšete i svoje poznatky. :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Nejpopulárnější blogy receptů