...CO SI UVAŘÍŠ, TO SI I SNÍŠ

Řizky naruby z tlakového hrnce

1. března 2009 v 12:45 | Ajag |  Elektrický tlakový hrnec
Suroviny:


Postup:
Řízky osolíme a položíme do strouhanky. Naklepeme paličkou a otočíme, zase dobře naklepeme. Tím se nám strouhanka vmáčkne do masa. Musí být jako obalené.
Potom je namočíme do rozšlehaného vajíčka a dáme osmažit na pánev.
Naskládáme do hrnce a zalijeme směsí z kečupu, hořčice, vegety a vody. Hrnec zavřeme víkem a nastavíme program CHICKEN DUCK MEAT. Po zvukovém signálu vypustíme páru a ihned podáváme s hranolkama, bramborama nebo co máte rádi.

Poznámka:
Je rozdíl mezi masem dodělávaným v troubě a tlakáči. Z tlakového hrnce je maso DUŠENÉ a měkčí. Z trouby je maso PEČENÉ, povrch pevnější a maso je tužší konzistence. Záleží na Vás jak to máte raději.

 

5 lidí ohodnotilo tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Nejpopulárnější blogy receptů