...CO SI UVAŘÍŠ, TO SI I SNÍŠ

Fazolky na smetaně

7. března 2009 v 12:30 | Ajag |  Elektrický tlakový hrnec
Suroviny:
1 sáček mražených fazolek
1 smetana 230g

2 lžíce hladké mouky
půl litru vody
1 kostka zeleninového vývaru
ocet a cukr na dochucení
voda na rozředění

Postup:
Do hrnce dáme mražené fazolky, zalijeme půl litrem vody a nadrobíme kostku vývaru. Zavřeme víkem a vaříme na program RICE COOKING. Po uvaření vypneme tlačítkem CANCEL. Necháme vyjít páru a hrnec otevřeme. Mouku rozmícháme se smetanou, hrnec zapneme tlačítkem START a smetanu s moukou nalijeme k uvařeným fazolkám. Za stálého míchání necháme asi 2 minuty povařit a vodou naředíme na potřebnou hustotu (je-li třeba). Vypneme, dochutíme octem a cukrem, popř. solí a podáváme s vařenými brambory a vajíčkem.

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Jana Jana | E-mail | Web | 30. července 2015 v 8:10 | Reagovat

Podle obrázku to vypadá jako koprovka [:tired:] Určitě tento recept zkusím, protože mám nový tlakový hrnec https://www.dommo.cz/

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Nejpopulárnější blogy receptů