...CO SI UVAŘÍŠ, TO SI I SNÍŠ

Chilli con carne za půl hodinky

13. ledna 2009 v 13:03 | Ajag |  Elektrický tlakový hrnec
Tohoto super jídla jsem měla zhruba 4,5 litru.

Suroviny:
500g suchých fazolí
500g mletého masa
3 lžíce oleje
2 cibule
1 palička česneku
2 lžíce sladké mleté papriky
0,5 lžíce pálivé mleté papriky
špetka drceného chilli
špetka drceného pepře
1 lžíce sušeného oregana
1 konzerva loupaných rajčat i s nálevem
250 ml ostrého kečupu
4 odměrky vody (součástí hrnce) tekutina je podle šťávy co pustí maso a nálevu v rajčatech.
Možná budete muset dolít, když začne hrnec pípat.

Postup:
Na dno hrnce nalijeme olej, nasypeme nakrájenou cibuli a nadrobno nakrájený česnek. Přisypeme všechno koření a promícháme. Nadrobíme mleté maso, rajčata z plechovky trochu pokrájíme a celý obsah přidáme do hrnce, nasypeme neuvařené, přes noc namočené fazole, přilijeme kečup a vodu a dobře promícháme přiloženou nebo dřevěnou vařečkou. Obsah nesmí přesahovat 3/4 hrnce.
Nasadíme poklici a zapneme na program TENDON BEAN. Program vaří asi půl hodiny. Po zvukovém signálu se hrnec přepne do programu KEEP WARM (ohřívání). Buď necháme v tomto režimu až do úplného vypuštění páry, nebo vypneme tlačítkem CANCEL a necháme vychladnout bez použití ventilu regulace páry. Až pára sama vyjde, otevřeme víko, promícháme a můžeme podávat.

Poznámka:
Fazole jsou konzistenci tak akorát. Jestli máte raději měkčí, program po zvukovém znamení zapněte znova a hlidejte 5 minut. Vypněte a dále postupujte dle uvedeného výše.

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 ABoiscigionile ABoiscigionile | E-mail | Web | Neděle v 2:11 | Reagovat

Compression  est comment dur  votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur  essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent  perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque temps  votre  manque de sensibilite bat, il pompe le sang  tout au long vos arteres a la  prendre facilement  de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-pas-cher-france-rennes/

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Nejpopulárnější blogy receptů