...CO SI UVAŘÍŠ, TO SI I SNÍŠ

Segedinské kotlety

10. října 2007 v 11:33 | Ajag |  Z masa
Suroviny:
4 vepřové kotlety
2 cibule

2 stroužky česneku
špetka mletého kmínu
100g slaniny
400g kysaného zelí
1/8 l vývaru
červená feferónka
1 lžička soli
2 lžíce oleje
1 lžíce protlaku
1 lžíce sladké papriky
4 lžíce zakysané smetany

Postup:
Cibuli, feferónku, slaninu nakrájíme na kostičky. Maso potřeme česnekem a posypeme kmínem. V hluboké pánvi na oleji osmahneme a vyjmeme. Nakrájené suroviny na tuku orestujeme do sklovita. Přidáme protlak, papriku, zelí a dobře promícháme. Přilijeme vývar, kotlety položíme na zelí a dusíme pod pokličkou. Dochutíme a zalijeme smetanou.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Nejpopulárnější blogy receptů