...CO SI UVAŘÍŠ, TO SI I SNÍŠ

Pařížské rohlíčky

9. října 2007 v 19:40 | Ajag |  Cukroví
Suroviny:
5 bílků
370g cukru krupice

1 vanilkový cukr
200g mletých ořechů

Postup:
Bílky s cukrem ušleháme a nahříváme při stálém šlehání ve vodní lázni do zhoustnutí, přidáme mleté ořechy a prohřejeme. Vychládlé stříkáme na papír na pečení a zvolna pečeme.

Nádívka
Suroviny:
2 šlehačky
100g kakaa
250g cukru
3 vejce
500g másla

Postup:
Šlehačky vaříme do bodu varu a přidáme kakao. Cukr a vejce šleháme ve vodní lázni. Máslo utřeme a přidáme vychládlá ušlehaná vejce a uvařenou šlehačku. Stříkáme na rohlíčky a máčíme v čokoládě.
 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Nejpopulárnější blogy receptů