...CO SI UVAŘÍŠ, TO SI I SNÍŠ

Chalupářský pseudoboršč

10. října 2007 v 12:43 | Ajag |  Bezmasá jídla
Suroviny:
500g brambor
100g klobásy

1 střední cibule
1 lžíce oleje
trochu hřibů
1 bobkový list
2 lžíce protlaku
1 lžička zelené nati
1 lžička octa
vegeta
1 l vody
1 zakysaná smetana
1 lžíce mouky

Postup:
Cibuli osmažíme, přidáme houby, klobásu a podusíme. Zalijeme vodou. Brambory přidáme jak se začne vařit. Přidáme bobkový list, když jsou brambory měkké, dáme protlak a smetanu rozmíchanou se lžíci mouky. Krátce povaříme a dochutíme.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Nejpopulárnější blogy receptů