...CO SI UVAŘÍŠ, TO SI I SNÍŠ

Filé pečené se smetanou a hořčicí

25. září 2007 v 18:02 | Ajag |  Z ryb
Suroviny:
600 g rybího filé
0,25l sladké smetany

2 lžíce hořčice (lepší je chuťově výraznější)
40g másla
sůl
pepř
1 lžička citrónové šťávy
petrželová nať
tuk na vymazání

Postup:
Filé nakrájíme na plátky a rozložíme do vymazané zapékací misky tak, aby se nepřekrývaly.Navrch je osolíme, opepříme a poklademe máslem.Do smetany zašleháme hořčici, přidáme lžíci sekané petrželky, citrónovou šťávu, zamícháme a lžící naléváme na filé. Pečeme v předehřáté troubě asi 30 minut.


 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Nejpopulárnější blogy receptů